New international financial reporting standards for insurance contracts - IFRS 17 - Katríková, Daniela
Nový medzinárodný účtovný štandard pre poistné zmluvy - IFRS 17 a jeho ciele. Porovnanie IFRS 4 a IFRS 17. Spoločné ciele IFRS 17 a Solvency II.