Risk and uncertainty in the context of accounting estimates - Kňažková, Veronika, 1986-
Účtovné odhady v kontexte audítorskej profesie s akcentom na ISA 540 (Medzinárodný audítorský štandard - Audit účtovných odhadov vrátane účtovných odhadov reálnej hodnoty a súvisiace zverejnenia), ktorý prechádza procesom revízie a novelizácie za účelom dosiahnutia globálnej transparentnosti auditu. Objasnenie významu a opodstatnenosti štandardu ISA 540 ako súčasti legislatívneho rámca auditu, odhalenie príčin, ale aj možných dôsledkov zdokonalenia štandardu.