<The> Basis of cash receipts and disbursements and its peculiarities in non-profit accounting entities - Kordošová, Alena, 1970-
Príspevok skúma neziskové účtovné jednotky účtujúce v sústave jednoduchého účtovníctva. Porovnanie jednotlivých príjmov a výdavkov uvádzaných vo výkazoch o príjmoch a výdavkoch určených pre neziskové účtovné jednotky a podnikateľov.