Překvapivá budoucnost bankovnictví - Antoš, Jan
Budúcnosť bankovníctva je svet integrovaných bankových služieb. Finančné produkty budú všadeprítomné a pritom neviditeľné. Priaznivý trend spočíva v otvorenosti a ekosystéme. Otvorené banky ponúknu svoje API (Application Programming Interface; rozhranie pre programovú aplikáciu) partnerom a tí zabudujú finančné služby do svojich produktov.