Studia Iuridica Cassoviensia elektronický vedecký časopis
Pôvodné vedecké články a štúdie tematicky zamerané na rôzne právne vedy, ktoré zároveň v menšom rozsahu prinášajú aj diskusné príspevky, prehľad judikatúry, recenzie odborných/vedeckých publikácií a informácie z vedeckého života.