Innovation and intellectual property - Hrazdilová Bočková, Kateřina
Moderný koncept identifikácie rizík v inovačných projektoch. Problémy duševného vlastníctva na poli manažmentu inovácií. Definícia technologickej inovácie a úlohy výskumu a vývoja v procese inovácie podľa manuálu OECD (2015). Nové trendy v duševnom vlastníctve. Nové rizko pri ochrane duševného vlastníctva. Zvládanie rizika technologických inovácií. Boj proti pirátstvu. Prípadové štúdie z inžinierskej oblasti.