Short-run elasticity of substitution – error correction model - Lukáčik, Martin, 1974-
Overenie metódy odhadu elasticity substitúcie vstupov z dlhodobého hľadiska na údajoch z USA v období 1929-2015 pomocou kointegračnej rovnice, ktorú navrhli Stock a Watson na odhad krátkodobých i dlhodobých koeficientov.