Prístup mimovládnych organizácií a jednotlivov k africkému systému ľudských práv - Tazorčáková, Tímea
Budovanie systému ľudských práv v Afrike. Prístup NGOS k inštitútom ochrany ľudských práv v Afrike. Negatívne dôsledky reštriktívneho prístupu k africkému súdu - potreba reformy existujúceho systému.