Vybrané aspekty cenovej regulácie v konaní pred Úradom pre reguláciu sieťových odvetví - Bilišňanský, Miroslav
Činnosti v oblasti sieťových odvetví majú v národnom hospodárstve kľúčové postavenie. Tieto odvetvia sa vyznačujú prítomnosťou monopolných štruktúr a špecifickými metódami regulácie. Konanie o cenovej regulácii, ktoré je osobitným druhom správneho konania. Špecifiká konania o cenovej regulácií v porovnaní so všeobecnou úpravou podľa Správneho poriadku. Cenové rozhodnutie ako výsledku rozhodovacieho procesu v konaní pred Úradom pre reguláciu sieťových odvetví.