Strojári ubrali nohu z plynu - Kvašňák, Lukáš
Strojárstvo ako pilier domáceho priemyslu má za sebou ďalší rastový rok. Problém s nedostatkom kvalifikovaných a už aj nekvalifikovaných zamestnancov. Nárast priemernej mesačnej mzdy v odbore. Zamestnávanie cudzincov. Posilnenie exportu. Produkcia ložísk ako najsilnejšie pododvetvie strojárstva. Mierny pokles výroby kompresorov. Pozitívny výhľad Tatravagónky.