Application of the IFRS accounting system and its impact on the change of selected financial indicators of the company - Lukáč, Jozef, 1991-
Identifikácia zmien vo vybraných finančných ukazovateľoch podniku, ktorý v rámci dvoch po sebe idúcich účtovných obdobiach, aplikoval prechod od slovenskej účtovnej legislatívy na účtovný systém IAS/IFRS. Príspevok pomocou horizontálnej a vertikálnej analýzy určuje podiel a vývoj položiek súvahy podniku.