Model audit file creted for the practicing of the statutory audit profession: implementation of statutory audit contract - Maděra, František
Informácia o predstave obsahovej a metodickej inovácie a modernizácie výučby odborného predmetu na Ekonomickej univerzite v Bratislave, ktorý sa špecializuje na otázky audítorskej dokumentácie - predmet Audítorstvo III.