Rukoväť audítorských štandardov Medzinárodný audítorský štandard (ISA) 300 - Plánovanie auditu účtovnej závierky - Krišková, Petra, 1981-
Problematika plánovania auditu a zodpovednosť audítora za naplánovanie auditu účtovnej závierky.