Status Quo and Future Development of Sustainability Reporting in Central and Eastern Europe - Horváth, Péter
Analýza podávania správ o správaní 50 najväčších spoločností v deviatich krajinách strednej a východnej Európy a dvoch krajín SZP. Preskúmanie praxe a rozdielností udržateľnosti v krajinách strednej a východnej Európy.