Slaďte se s rytmy zaměstnanců - Baaijens, Christine
Práca na zmeny a jej negatívny dopad na zdravie, výkon a bezpečnosť na pracovisku. Cirkadiánny rytmus človeka. Nesúlad s prírodným rytmusom spánku, stravovaním a sociálnymi aktivitami. Zmenový režim a zdravie. Pracovný výkon a bezpečnosť. Pravidlá zdravých rozvrhov zmien. Analýza rizikového profilu rozvrhu zmien (RRPA - roster risk profile analysis). Manažment rizika únavy.