Virtuálna identita a elektronické schránky – vzájomné súvislosti - Treščáková, Diana
Vybrané aspekty právnej úpravy elektronických schránok. Analýze právnej úpravy elektronických schránok však musí nevyhnutne predchádzať aj analýza virtuálnej identity, pretože s otázkou komunikácie a identifikácie prostredníctvom elektronickej schránky je nepochybne spojená aj táto otázka. Virtuálna identita osôb, ktoré budú elektronické schránky využívať. Analýza právnej úpravy elektronických schránok v rovine de lege lata.