Nové právne inštitúty v správnom súdnom poriadku - Jokeľ, Patrik
Nová úprava správneho súdnictva v Slovenskej republike, ktorú predstavuje Správny súdny poriadok. Komplexnosť a ucelenosť tohto procesného predpisu, ktorý umožňuje skvalitnenie a zrýchlenie konania pred správnymi súdmi a taktiež posilňuje postavenie účastníka konania. Niektoré zmeny v porovnaní s doterajšou právnou úpravou a vplyv medzinárodných záväzkov Slovenskej republiky na konečnú podobu nového kódexu.