Kompulzívne správanie vo vzťahu k subsystému internetu ako forma online rizikového správania u detí a mládeže - Dulovics, Mário
Teoretické východiská nelátkových závislostí v kontexte virtuálneho prostredia internetu a zároveň vnímanie problematiky očami odbornej verejnosti. Charakteristika a formy online rizikového správania. Oblasti, ktoré možno označiť ako rizikové pri používaní počítačov a internetu.