Hledá se značka snů - Petrášová, Lenka
Téma budovania značky zamestnávateľa (employer branding). Niekoľko tipov, ako správne zvládnuť budovanie značky zamestnávateľa. Personálny marketing verzus employer branding. Emócie. Vsadiť na vlastných ľudí. Trendom sú školy a diplomy. Pomáhajú zdanlivé detaily. Základom úspechu je stanoviť si cieľ. Inšpirácie.