Kreativitou k firemní motivaci - Křivanová, Kateřina
Maliarske workshopy Libora Kormana určené pre manažérov aj zamestnancov. Vízie pretavené do abstraktnej formy - obrazu. Vytvorenie hesiel, ktoré vyjadrujú ciele firmy. Spolupráca v tíme. Objaviť svoje "vnútorné dieťa". Kreativita, schopnosť inovovať a byť schopný konkurovať na trhu.