Accounting and reporting for trade receivables in the Slovak Republic: possible revision in the future? - Parajka, Branislav, 1981-
Účtovníctvo a výkazníctvo pre pohľadávky z obchodného styku v Slovenskej republike - možná revízia v budúcnosti?