Určenie sumy starobného dôchodku - Mrukviová Tomiová, Sandra
Dôchodkové poistenie je jedným z typov sociálneho poistenia upravené zákonom č. 461/2003 Z.z. o sociálnom poistení. Nárok poistenca na starobný dôchodok. Určenie sumy starobného dôchodku. Aktuálne dôchodková hodnota pre rok 2017.