Zamestnávanie zamestnancov so zdravotným postihnutím - Mrukviová Tomiová, Sandra
Zákonník práce a zamestnanec so zdravotným postihnutím. Chránené pracovisko, chránená dielňa, príspevky. Zákon o službách zamestnanosti umožňuje zamestnávateľovi splniť si povinnosť zamestnávať povinný podiel občanov so zdravotným postihnutím aj kombináciou poskytovaných možností, teda vzájomnými kombináciami zamestnávania zamestnancov so zdravotným postihnutím, zadávaním zákaziek a odvodom za nesplnenie povinnosti zamestnávania občanov so zdravotným postihnutím.