Profesijno-kvalifikačné disparity a prognózovanie vývoja na trhu práce v Slovenskej republike - Láska, Ivan, 1988-
Odstraňovanie profesijných a kvalifikačných disparít prognózovaním vývoja na trhu práce. Aktuálne profesijné a kvalifikačné disparity na trhu práce a ich dôsledky na socioekonomickú situáciu v krajine.