Regionálna dimenzia chudoby na Slovensku - Šipikalová, Silvia, 1979-
Východiská merania chudoby. Chudoba v regiónoch SR. Príjmová nerovnosť v krajoch SR na základe štatistického zisťovania EU-SILC. Regionálna dimenzia chudoby na základe štatistického zisťovania EU-SILC.