Porušenie práva pri pracovnom pohovore - možnosť nápravy - Hrtánek, Ladislav
Priebeh pracovného pohovoru. Informácie, ktoré musia byť zamestnávateľom poskytnuté. Okruh tém, na ktoré sa zamestnávateľ môže pýtať. Okruh práv, ktoré môžu byť na pracovnom pohovore porušené.