Bratislava - potential and threats on the way to become smart city - Baculáková, Kristína, 1988-
Inteligentný a udržateľný mestský plán. Bratislava - charakteristika, silné a slabé stránky. Bratislava - aktuálny stav projektu inteligentného mesta, návrhy a odporúčania.