Čínske investície v Európskej únii - Bittmannová, Bianka
Vývoj čínskych priamych zahraničných investícií vo svete a v Európskej únii (2005-216). Čínske investície v Európskej únii a investície EÚ v Číne. Teritoriálna a odvetvová štruktúra čínskych priamych zahraničných investícií v EÚ. Dôvody zvýšeného prílevu čínskych investícií do Európskej únie.