Platobná neschopnosť zamestnávateľa - nároky zamestnancov - Mrukviová Tomiová, Sandra
V období zložitej ekonomickej situácie sa zamestnancom môže stať, že napriek výkonu práce nedostanú za vykonanú prácu odmenu načas, resp. odmenu nedostanú vôbec. Aké možnosti majú v takomto prípade zamestnanci. Povinne garančne poistený zamestnávateľ. Dávka garančného poistenia.