Zvyšovanie obranných výdavkov a ich možný vplyv na slovenský priemysel - Čeri, Ladislav
Potenciál slovenských zbrojárskych spoločností v kontexte rozhodnutia vlády Slovenskej republiky vyčleniť cca 1,2 miliardy eur a investovať ich do obnovenia spôsobilostí Ozbrojených síl SR s dôrazom na zapojenie slovenského obranného priemyslu. Ide o posilnenie bezpečnosti a obranyschopnosti SR, potvrdenie záväzkov voči spojencom v Aliancii, ale môže to byť aj silný impulz pre slovenský priemysel.