Demografické trendy na Slovensku a v Rakúsku - Čiefová, Michaela, 1991-
Aktuálny stav populácie na Slovensku a v Rakúsku. Charakteristika súčasného stavu populácie na Slovensku. Vývoj počtu obyvateľstva SR od septembra 1945 do septembra 2015. Demografické ukazovatele v Rakúsku. Komparácia Slovenska a Rakúska.