Fondy na podporu kultúrnych projektov - Hrašková, Dagmar
Kultúra je špecifickou formou ľudskej činnosti. Podiel verejných výdavkov na kultúru. Verejné financovanie kultúry prostredníctvom fondov, inštitúcie na Slovensku. Formy súkromnej podpory kultúrnych služieb. Fundraising.