Cost of Sending Remittances from the UK in the Aftermath of the Financial Crisis - Sirkeci, Ibrahim
Znižovanie nákladov na prevody finančných prostriedkov patrí medzi ciele trvalo udržateľného rozvoja. Remitencie zostali počas finančnej krízy celkom stabilné a rast pokračuje aj po nich. Analýza nákladov na zasielanie finančných prostriedkov zo Spojeného kráľovstva, hlavnej zdrojovej krajiny pre remitencie a vybranej skupiny 10. rozvojových krajín s cieľom pochopiť vývoj cien.