Má smysl číslovat marketing? - Tomek, Gustav
Priemysel 4.0. Ako je to s číslovaním marketingu. Digitalizácia znamená automatizovať manažérsko-ekonomické procesy a vzájomne ich prepojiť v sietiach. Digitalizácia ponúka veľký potenciál ďalšieho rozvoja každému podniku. Z čoho (okrem uplatnenia digitálnych technológií), musí marketing na platforme Priemyslu 4.0 čerpať a čo musí využiť. Význam digitalizácie, resp. princípov uplatňovaných Priemyslom 4.0 pre marketing. V čom je úspech digitalizácie a očakávaná budúcnosť.