Firma musí smerovať k horizontu digitalizácie
Digitalizácia vedie k základným zmenám, týkajúcich sa celej firmy. Je to spolupráca s radom úplne nových digitálnych partnerov a uskutočňovanie rozhodnutí, týkajúcich sa napr. vlastníctva dát. Vytvárajú sa nové obchodné modely prostredníctvom prelínania digitálneho a fyzického sveta. Digitálna transformácia na Slovensku a v Česku.