Chráňte svoje IT: antivírus je len začiatok - Bay, Robin
Aby bola ochrana firmy a jej dát dostatočná, musí jej bezpečnostné riešenie využívať rôznorodé moderné techniky a technológie. Dôležitá je kombinácia viacerých bezpečnostných mechanizmov. Medzi najzaujímavejšie technológie ako útok zastaviť, patria: Machine Learning, Sandboxing, šifrovanie a pod.