Podpora rozvoja vidieka v Slovenskej republike z prostriedkov EAFRD v programovacom období 2007-2013 - Harakaľová, Ľubica, 1963-
Regióny na úrovni NUTS 3 v Slovenskej republike. Štatistické údaje jednotlivých krajov SR. Komparatívna analýza alokácie prostriedkov EAFRD (Európsky poľnohospodársky fond pre rozvoj vidieka) v Slovenskej republike. Finančné prostriedky z EAFRD pre jednotlivé kraje SR (2007-2013). Čerpanie prostriedkov z EAFRD v rokoch 2007-2013 podľa krajov.