RTB a programatická reklama. Nezbytná součást digitálního marketingu? - Mařík, Jiří
V posledných rokoch zaznamenala boom RTB reklama. Jedná sa o spôsob predaja pod vplyvom reklamy, ktorý pracuje na princípe aukcie reklamného priestoru v reálnom čase. (RTB = Real Time Bidding). Programová (tematická) reklama využíva pre najvhodnejšie zacielenie reklamy veľké množstvo technických a užívateľských aspektov, ktoré sú to. Výhody programovej reklamy. Investície do RTB a programovej reklamy. Programová reklama v ČR.