Digitalizácia v logistike: na prahu vzrušujúceho veku
Digitalizácia a big data vytvárajú základ pre nové podnikateľské nápady a modely. Celý dopravný a logistický priemysel v súčasnosti prechádza transformáciou, presadzuje sa prechod z tradičnej logistiky na "inteligentú" logistiku. Logistiku dnes formujú technológie ako telematika, big data a cloud. Vývoj v oblastiach ako online obchod, priemysel 4.0 znamená viac tovaru, dopravy a logistiky.