Otevřená data - nástroj vhodný nejen pro marketing - Staňková, Lucie
Dáta - nový kapitál globálnej ekonomiky. Otvorené dáta (informácie) - údaje zverejnené na internete - definícia a význam pre ďalší ekonomický vývoj. Digitálne reklama - zisk v ČR. Zisk z digitálnej reklamy vo vybraných krajinách sveta.