Zahranično-politické smerovanie Islandu po parlamentných voľbách v roku 2016 - Hovorková, Katarína, 1992-
Parlamentné voľby na Islande v roku 2016. Stabilizácia ekonomickej situácie na Islande. Potenciálna integrácia Islandu do Európskej únie.