Connected life - studie mapující chováni v digitálním světě - Havliš, Viktor
Štúdia Connected life, zaoberajúca sa digitálnym a internetovým prostredím (kde mapuje výsledky z 57 krajín celého sveta), je medzinárodný syndikovaný projekt realizovaný každoročne agentúrou Kantar TNS. Jedná sa o kvantitatívny výskum, ktorého dotazník je totožný vo všetkých jazykových mutáciách a možno tak porovnať výsledky medzi jednotlivými krajinami. Vlastníctvo digitálnych zariadení vo svete, podiel a medziročná zmena. Čas strávený online podľa veku vo svete. Denná konzumácia médií vo svete.