Uživateľské testování www stránek s využitím SUPR-Q - Eger, Ludvík
Testovanie www stránok používateľmi. SUPR-Q je považovaný za štandardizovaný používateľský dotazník, ktorého hodnotiaca škála meria vnímanie použiteľnosti, dôvery a dôveryhodnosti, vzhľadu stránky a lojálnosti používateľov k posudzovaným www stránkam. Výhody SUPR-Q.