Transformation du marketing et du processus de vente en lien avec les changements de comportement du client slovaque dans un contexte de développement durable - Kita, Pavol
Teoretické východiská problematiky. Prieskum týkajúci sa marketingu predajného miesta, nákupu ekologických produktov, motivácie k nákupu a druhov predajných miest.