Vodné dielo Gabčíkovo v číslach - 25 rokov výroby zelenej elektrickej energie - Kováč, Adrian
Prehľad vodných elektrární na Vodnom diele Gabčíkovo. Výroba elektrickej energie na Vodnom diele Gabčíkovo v jednotlivých rokoch. Výroba elektrickej energie vo vodnej elektrárni Gabčíkovo - denný priemerný výkon. Predaj elektrickej energie a súvisiacich služieb.