Register partnerov verejného sektora - Bystrická, Katarína
S účinnosťou od 1. februára 2017 vstúpil do platnosti nový protischránkový zákon, ktorý upravil povinnosť podnikateľov registrovať sa v osobitnom registri parnterov verejného sektora. Účelom zákona má byť odhalenie vlastíckej štrukúry obchodných spoločností, ktoré sú prijímateľmi platieb od verejného sektora alebo obchodujú s verejným sektorom.