Mäkká moc Číny na príklade olympijských hier v Pekingu - Ondriaš, Juraj, 1988-
Pôsobenie mäkkej moci ČĽR na príklade letných olympijských hier v Pekingu v auguste 2008. Čínske ponímanie mäkkej moci. Úsilie Číny využiť olympiádu na posilnenie svojej mäkkej moci.