Donucovacia diplomacia ako prostriedok mierového riešenia sporov v medzinárodnom práve? - Pyteľová, Klaudia, 1985-
Vynútenie a medzinárodné právo. Donucovacie diplomatické opatrenia. Donucovacia stratégia - odstrašenie a prinútenie. Prostriedky mierového riešenia sporov v medzinárodnom práve.