Jak řešit nedostatek uchazečů o práci? Náborem v zahraničí
Až 30 percent podnikov v ČR nemôže nájsť vhodných kandidátov na svoje voľné pozície. Kde hľadať vhodných kandidátov. Ako prebieha nábor v zahraničí.