EU Cohesion Policy – Booster or Destroyer of National Policies? Case of Universities - Šipikal, Miroslav, 1976-
Kohézna politika ako jedna z najdôležitejších európskych politík a jej úloha. Prípadová štúdia o podpore univerzít na Slovensku v programovom období 2007-2013.